Vink, bouwbedrijf, ontwikkeling, bouw, huizen, appartementen, te koop, projecten, bouwen, bouwbedrijf, ontwikkelingsbedrijf, moordrecht

Innovatieve projectontwikkelaar

Vink Ontwikkeling B.V. is een zelfstandige projectontwikkelaar met meer dan 30 jaar ervaring. Wij realiseren zowel utiliteit- als woningbouw in steden, dorpen en buitengebieden. Dit doen we in eigen beheer en voor externe partijen, zoals gemeenten, woningcorporaties, bedrijven, beleggers en particuliere opdrachtgevers. Wij denken op alle niveaus mee met de klant en komen met innovatieve oplossingen. Met onze vakkennis bekijken we hoe we de plannen slim kunnen inpassen in de bestaande omgeving. Daarbij zijn de wensen van de eigenaar en toekomstige gebruikers van het pand voor ons leidend.

Voor ieder project selecteren we de beste samenwerkingspartners of dit voeren we in eigen beheer uit. Samenwerking met ons eigen bouwbedrijf, Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen B.V., biedt specifieke voordelen. Tijdens een ontwikkeling zetten wij net een stapje meer: de ervaring vanuit het bouwbedrijf worden ten volste benut. Dit heeft een positieve uitwerking op alles wat met de bouw te maken heeft, van kosten tot uitvoering en service. Dat is de meerwaarde van Vink!

Benieuwd welke projecten wij eerder hebben gerealiseerd?