Vink

Vink is meer dan alleen een bouwbedrijf of een projectontwikkelaar op zichzelf. Wij combineren beide disciplines, de kennis van het bouwbedrijf wordt ingezet ten behoeve van onze eigen projectontwikkeling en uiteraard ook visa versa.

Het mag duidelijk zijn dat beide disciplines elkaar uitstekend aanvullen en deze formule is dan ook al jaren succesvol gebleken. Als opdrachtgever voor bouw- en of ontwikkelingsopgaven kunt u dan ook altijd bij ons terecht. Zoekt u een betrouwbare partner voor het realiseren van uw woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie of onderhoudsproject, dan bent u bij de Vink aan het juiste adres.

We zijn gevestigd in een modern bedrijfspand op bedrijventerrein ’t Ambacht te Moordrecht (vlakbij Gouda). Deze locatie leent zich bij uitstek voor bouwwerkzaamheden in de gehele randstad en iets daar buiten. Voor projectontwikkeling hanteren we een ruimer werkgebied.

We nodigen u van harte uit om eens verder te kijken binnen ons bedrijf.

   Vink - De vierde generatie

Actueel
Alle berichten
10 juli 2017
actueel
In de wijk Essendael te Rhoon staan de volgende 61 woningen al weer ingepland. BPD ontwikkelde in samenwerking met Vink Ontwikkeling dit plandeel met ...
Lees verder
 
16 juni 2017
actueel
Donderdag middag 15 juni is de intentieovereenkomst tussen Mozaïek Wonen en Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen B.V.  ondertekend voor de o...
Lees verder