Vink

Vink is meer dan alleen een bouwbedrijf of een projectontwikkelaar op zichzelf. Wij combineren beide disciplines, de kennis van het bouwbedrijf wordt ingezet ten behoeve van onze eigen projectontwikkeling en uiteraard ook visa versa.

Het mag duidelijk zijn dat beide disciplines elkaar uitstekend aanvullen en deze formule is dan ook al jaren succesvol gebleken. Als opdrachtgever voor bouw- en of ontwikkelingsopgaven kunt u dan ook altijd bij ons terecht. Zoekt u een betrouwbare partner voor het realiseren van uw woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie of onderhoudsproject, dan bent u bij de Vink aan het juiste adres.

We zijn gevestigd in een modern bedrijfspand op bedrijventerrein ’t Ambacht te Moordrecht (vlakbij Gouda). Deze locatie leent zich bij uitstek voor bouwwerkzaamheden in de gehele randstad en iets daar buiten. Voor projectontwikkeling hanteren we een ruimer werkgebied.

We nodigen u van harte uit om eens verder te kijken binnen ons bedrijf.

   Vink - De vierde generatie

Actueel
Alle berichten
4 mei 2018
Vacature uitvoerder / aankomend uitvoerder ...
Lees verder
 
30 april 2018
actueel
In de wijk Graafse Waard te Bodgraven realiseren wij in opdracht Mozaiëk Wonen 27 stuks gasloze energiezuinige grondgebonden huurwoningen. Ei...
Lees verder