18 Appartementen en 35 woningen project 'Zomerland' , Heinenoord

Projectomschrijving
Deze invulling in de dorpskern van Heinenoord is tot stand gekomen door aankoop van bestaande bedrijfsbebouwing. In nauwe samenwerking met de gemeente en de lokale woningstichting is voor een invulling gekozen in de vorm van 18 appartementen voor de woningstichting en 35 woningen in verschillende typen afgestemd op de plaats waar ze zijn gerealiseerd. De appartementen voor de woningstichting zijn turn-key opgeleverd.

De appartementen en de woningen zijn in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd aansluitend op de plaatselijke behoeften.

De invulling geeft een goed beeld van hoe wij omgaan met een dergelijke opgave, waarbij woningen, appartementen en openbaar terrein moeten worden vormgegeven in aansluiting op en passend binnen bestaande bebouwing.

Extra aandacht is geschonken aan het mee ontwerpen van tuinmuren / erfafscheidingen om zodoende het gewenste eindbeeld zo goed mogelijk te kunnen vastleggen.

Terug
Actueel
Alle berichten
10 juli 2017
actueel
In de wijk Essendael te Rhoon staan de volgende 61 woningen al weer ingepland. BPD ontwikkelde in samenwerking met Vink Ontwikkeling dit plandeel met ...
Lees verder
 
16 juni 2017
actueel
Donderdag middag 15 juni is de intentieovereenkomst tussen Mozaïek Wonen en Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen B.V.  ondertekend voor de o...
Lees verder