Nesselande deelplan 7 , Rotterdam

Project omschrijving
Op de uitbreidingslocatie tuinstad Nesselande komt de realisatie van 171 woningen voor onze rekening. De ontwikkeling van de woningen is voor 1/3 door Vink ontwikkeling gerealiseerd en 2/3 door Bouwfonds. De uitvoering van de woningen is in handen van Bouwbedrijf Vink.

Fase I (101 woningen) zijn reeds opgeleverd en bewoond, fase II (70) woningen) zal naar verwachting begin 2006 in verkoop gaan.

De wijk kenmerkt zich met name door veel groen en water, een goed bereikbaarheid d.m.v. een directe ontsluiting op de A20 en het nabij gesitueerde metrostation op de lijn Capelle aan den IJssel Rotterdam.

De woningen uit de 2e fase zullen worden gesitueerd langs het rietveld park, een brede parkzone met hierin opgenomen grote waterpartijen.

Terug
Actueel
Alle berichten
10 juli 2017
actueel
In de wijk Essendael te Rhoon staan de volgende 61 woningen al weer ingepland. BPD ontwikkelde in samenwerking met Vink Ontwikkeling dit plandeel met ...
Lees verder
 
16 juni 2017
actueel
Donderdag middag 15 juni is de intentieovereenkomst tussen Mozaïek Wonen en Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen B.V.  ondertekend voor de o...
Lees verder