MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaam bouwen zijn bij ons een vast onderdeel van de bedrijfsvoering.

Oog voor mens en milieu
Bij het plannen en uitvoeren van onze werkzaamheden houden we altijd rekening met het effect van onze activiteiten op het milieu. We blijven oog houden voor de menselijke aspecten binnen en buiten onze organisatie. We stellen in onze projecten de ruimtelijke kwaliteit en de leefbaarheid in wijken en buurten centraal omdat ook die bijdragen aan een duurzame toekomst.

Als organisatie zijn wij ook Erkend Leerbedrijf, zodat onze leermeesters bijdragen aan het opleiden van nieuwe gemotiveerde, deskundige en betrokken medewerkers.

Maatschappelijk betrokken
Door onze regionale en lokale aanwezigheid zijn we maatschappelijk betrokken bij onze omgeving. Wij stimuleren de lokale kunst, cultuur en sport door sponsoring van de diverse verenigingen, zetten ons in voor de lokale ondernemersverenigingen en dragen ons steentje bij wanneer het gaat om het verbeteren van de aansluiting van onderwijs en arbeidsmarkt door medewerking te verlenen aan bedrijfsbezoeken en/of gastlessen voor scholen.

 

 

Certificaten
Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen is gecertificeerd conform NEN-EN-ISO 9001 (kwaliteits-management) tevens conform VCA** 2008/5.1. Verder zijn we in het bezit van het FSC®- Chain of Custody certificaat FSC - C124626

Actueel
Alle berichten
4 mei 2018
Vacature uitvoerder / aankomend uitvoerder ...
Lees verder
 
30 april 2018
actueel
In de wijk Graafse Waard te Bodgraven realiseren wij in opdracht Mozaiëk Wonen 27 stuks gasloze energiezuinige grondgebonden huurwoningen. Ei...
Lees verder