BREEAM

Voor projecten waarvoor we een BREEAM-certificaat wensen, ontwikkelt en bouwt Vink volgens de  duurzaamheidseisen van BREEAM. Deze geeft een standaard voor een duurzaam gebouw. Wij hebben BREEAM-deskundigen in dienst die bekend zijn met de beoordelingsrichtlijnen en het certificeringstraject begeleiden en bewaken. Vink volgt nieuwe ontwikkelingen in de beoordelingsrichtlijnen op de voet. Met BREEAM maken we samen de juiste keuzes in duurzaamheid.
 
Factoren van duurzaamheid
Middels de BREEAM-meetlat maken wij snel en eenvoudig de kosten én baten van uw BREEAM ambitie inzichtelijk. Hiermee krijgt u een realistisch beeld van de haalbare score met daarbij de benodigde randvoorwaarde. Ons doel is toegevoegde waarde bieden aan onze opdrachtgevers door inbreng van expertise op het gebied van bouwtechniek, logistiek, materialen, veiligheid en prijsvorming.
 
Aan de hand van uw duurzaamheidsambitie en de criteria die BREEAM voorschrijft, bepalen we hoe we bouwen en welke materialen of installaties we gebruiken. We kijken daarbij naar alle duurzaamheidsfactoren, van de afvalverwerking tijdens de bouw tot het energieverbruik van het gebouw zelf, zodra het in gebruik is.
 
Onze BREEAM-deskundigen verzamelen voor het assessment de benodigde informatie en sturen het proces aan. Ook assisteren zij u met inhoudelijke adviezen voor de verschillende duurzaamheidsfactoren.
 
BREEAM-NL-keurmerk
Zo realiseren we op basis van de juiste keuzes woningen en andere gebouwen die hun hele levenscyclus duurzaam presteren. Het bedrijfspand “De Boog” dat we voor Gebr. Smits Holding B.V. in Zevenhuizen hebben gerealiseerd, ontving het predicaat ‘BREEAM Excellent'.

Actueel
Alle berichten
4 mei 2018
Vacature uitvoerder / aankomend uitvoerder ...
Lees verder
 
30 april 2018
actueel
In de wijk Graafse Waard te Bodgraven realiseren wij in opdracht Mozaiëk Wonen 27 stuks gasloze energiezuinige grondgebonden huurwoningen. Ei...
Lees verder