Overlijdensbericht Anton den Boon

Geschokt en verdrietig hebben wij kennis genomen van het overlijden van

Anthonie den Boon

Op weg naar zijn werk, op 57 jarige leeftijd om het leven gekomen ten gevolge van een tragisch verkeersongeval. Anton was reeds meer dan 40 jaar een gewaardeerd medewerker van ons bedrijf.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen, naaste familie en dierbaren alle steun en kracht toe bij het verwerken van dit verlies.

Directie en medewerkers / Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen B.V. / Moordrecht

 

Gelegenheid tot condoleren, zaterdag 1 februari van 15:00 tot 16:30 uur in het rouwcentrum op begraafplaats Essehof aan het Kerkhofpad, ingang Bermweg, te Nieuwerkerk aan den IJssel.

De rouwdienst wordt gehouden maandag 3 februari om 13:30 uur in het Hervormd Kerkelijk Centrum, J.A. Beyerinckstraat 53 te Nieuwerkerk aan den IJssel, waarna omstreeks 14.45 uur de begrafenis zal plaatshebben op begraafplaats Essehof aan het Kerkhofpad, ingang Bermweg, te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Gepaste kleding gewenst / Geen bloemen

< Terug naar overzicht
Actueel
Alle berichten
10 juli 2017
actueel
In de wijk Essendael te Rhoon staan de volgende 61 woningen al weer ingepland. BPD ontwikkelde in samenwerking met Vink Ontwikkeling dit plandeel met ...
Lees verder
 
16 juni 2017
actueel
Donderdag middag 15 juni is de intentieovereenkomst tussen Mozaïek Wonen en Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen B.V.  ondertekend voor de o...
Lees verder