100 jaar Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen BV

Dit jaar stond in het teken van het 100 jarig bestaan van Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen bv. Reden genoeg voor een kleine terugblik en een feest.

Op de locatie van het golfterrein te Moordrecht was de brasserie aangevuld met de nodige tenten en gezellige inrichting. Vanaf 16 uur was de gelegenheid  voor personeel, oud personeel en relaties om de jubilarissen te feliciteren. Vanaf het eerste moment was het behoorlijk druk en was er een gezellige sfeer waar de oude en nieuwe verhalen over bouwbedrijf Vink elkaar aanvulde. Uiteraard was er ook tijd voor een korte terug blik en een blik op de toekomst. Wethouder Bosman van de gemeente Zuidplas sprak lovende woorden uit over de samenwerking en het bouwbedrijf in het algemeen.

De middag werd afgesloten met een buffet en de avond werd geopend door een speciaal  artiest. Voor deze gelegen was Glennis Grace uitgenodigd, die een spetterend optreden verzorgde.

We kunnen in ieder geval terug kijken op een geslaagde dag.

Als cadeau hadden we gevraagd een bijdrage te leveren aan een viertal moordrechtse verenigingen. Inmiddels hebben mede door uw gift de voetbal, de korfbal, de tennis en de harmonie hun bijdrage mogen ontvangen.

 

< Terug naar overzicht
Actueel
Alle berichten
4 mei 2018
Vacature uitvoerder / aankomend uitvoerder ...
Lees verder
 
30 april 2018
actueel
In de wijk Graafse Waard te Bodgraven realiseren wij in opdracht Mozaiëk Wonen 27 stuks gasloze energiezuinige grondgebonden huurwoningen. Ei...
Lees verder